Polévky

 

skvělá, hustá, zahřívací, vegetariánská, původem z časopisu. Papriky ke kukuřici krásně ladí a když už je budete péct a loupat, udělejte jich víc, najdete u nás recept i na topinky se směsí pečených paprik a balkánského sýra.

Dýňová

10.12.2017

Asi před dvěma lety jsem domů dovalila obrovskou dýni a zkusili jsme udělat snad všechno, co z dýně udělat jde. Samozřejmě také polévku, jenomže nebyla nic moc a od té doby na dýni znovu nedošlo. Až do té doby, než jsme na návštěvě u rodičů kamaráda Piškota (nevím, kam na ty recepty chodí) ochutnali jinou dýňovou polévku. Jak ta první...

Kulajda

10.12.2017

Takhle dělá kulajdu mamka. A je tak dobrá, že přešla i do naší kuchyně v nezměněné podobě. Vajíčka i brambory jsou připravené zvlášť, chutě se pak propojují v talíři, na cibulce připravená vajíčka jsou mnohem lepší, než kdyby se do polévky jen zamíchala. Jídlo je hutné a stačí jako celý oběd. A hlavně, je to naprosto senzační dobrota!
Pokud...

Zelňačka

10.12.2017

Nejlepší mně doposud známá zelňačka. Původem od Piškota.

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky