Carbonara
První recept, ve kterém jsem kdy použila domácí těstoviny byl tento a nevím, jestli to bylo úpravou, nebo chutí čerstvých těstovin, ale bylo to dokonalé jídlo! =)
První recept, ve kterém jsem kdy použila domácí těstoviny byl tento a nevím, jestli to bylo úpravou, nebo chutí čerstvých těstovin, ale bylo to dokonalé jídlo! =)
Trocha exotiky... =) Nebojte se manga, v této kombinaci je skvělé! Trochu jsem o něm také pochybovala, ale těstoviny s touto omáčkou jsou senzační, lehounké, trochu neobvyklé a navíc, omáčka je hotová, než se stihnou uvařit těstoviny. Původní recept je z kuchařky s recepty vhodnými i pro děti a kojící mamky, kombinace mě zaujala, ale protože...
Další těstovinová dobrůtka. Recept jsme si oproti původnímu upravili tak, aby byl pro nás co do surovin dostupnější, zároveň ale neztratil kouzlo. Kombinace jemné cukety a smetanové omáčky jen lehce ochucené malým kouskem sýra a křupavých pražených mandlí nás teď zrovna nutí vařit tyto těstoviny minimálně každý druhý týden =) Použít můžete klidně i...
Snadné, rychlé a moc dobré, další z mých oblíbených těstovin. Musím přiznat, že ačkoli pátrám i v kuchařkách, nejlepší zdroj těstovinových receptů je číslo časopisu Apetit z července 2010. I tyto těstoviny pochází z něj.
Těstoviny, kterých bych se zrovna užrala, udělala jsem si je i samotné bez masa, jsou skvělé! =) Inspirace přebraná z Gurmetu 3/2011.